m1959.se | Wear Your Attitude!

Upp till 6XL

www.m1959.se/67-skol-foreningstrojor

www.teamprint.se/shop

Tvättråd/Skötselråd

Tvättråd

Mycket av hållbarheten på tröjorna är beroende på hur man vårdar dom. Alla tröjor har ett krympmått på ca 2-4% vilket man får räkna.Man kan dra lite försiktigt i plagget när det fortfarande är vått.Bomull drar gärna ihop sig när det torkar. Dra däremot aldrig i trycket, då det finns en risk att det spricker. Tröjan är oftast mer elastisk än tryckfärgen.

När du tvättar dina tröjor så är det bara bättre med ju lägre temperatur du har på maskinen. Man bör tvätta i 40 grader, vända ut & in på tröjan och helst dropptorka. Livstiden kortas rätt mycket, om man t.ex. kör tröjor i en torktumlare, på både tröja & tryck.

Finns Elastan eller Spandex i plagget ska du aldrig använda sköljmedel. Det gör att elastisiteten i plagget förstörs. Finns ofta i underkläder, tränings och stretchiga plagg.

Använder du Torkskåp så tänk på temperaturen. Ofta tvättar man på rätt temperatur men torkar i alldeles för hör värme.

 

Kan jag stryka på trycket?

Nej, du kan nästan aldrig stryka direkt på trycket. Att stryka på det över huvudtaget kommer minska hållbarheten på plaggen. Men skulle det ha släppt lite så kan man försöka stryka till det för att det ska fastna igen. Lägg då ett smörgåspapper mellan strykjärn & plagg.

 

Trådar på kläderna

Ibland så kan det förekomma att du får en tröja där det hänger kvar någon tråd. Det du då ska göra är att testa lite försiktigt att dra i den tråden för ofta så brukar tråden sitta löst och endast ha kommit emellan. Då är det bara att klippa av den så långt in det går för att vissa avslutningar kan ha blivit för långa. Det är alltså ingen fara att klippa tråden.


HemHemVarukorg  

(Tom)

Bästsäljare

  • Sverigetröja 8
  • Sverigetröja 13
Sverigetröja 8
Sverigetröja 8
Sverigetröja 13
Sverigetröja 13
T-Shirt - "Silver Star Choppers"
T-Shirt - "Silver Star Chopper" motiv
Sverigetröja 9
Sverigetröja 9
Sverigetröja 1
Sverigetröja 1

Alla bästsäljare

Taggar

Sverigetröja

Upp till 6XL

www.m1959.se/67-skol-foreningstrojor

www.teamprint.se/shop